* Karaveli Yoga & Plates

Kamp Hakkında Kısaca..

Gökhan ve Burcu Karaveli İle Yoga Kampımız 24-28 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Dersler,her seviyeden katılımcıya uygundur.

Bu kamp sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşecektir. Bu sebeple kaydınızı şimdiden gerçekleştirmenizi öneririz.

 

Konaklama yeri: HAKONİ HOUSE- FINDIKLI RİZE

hakkımızda | Hakoni House

 

Kamp ücreti 2000₺’dir.

 

Ödeme ve kayıt:

Konaklama bilgileri hakkında detaylı bilgi almak için karaveliyogapilateshome@gmail.com mail adresine talep maili gönderin sizinle tüm detayları paylaşalım.

Yoga Kamp ücretini ve Hakoni House’da 1 gecelik konaklama ücretini (kapora bedeli olarak) aşağıdaki ilgili banka hesabına göndererek  

karaveliyogapilateshome@gmail.com  mail adresine,dekontu, tc kimlik numaranız ve iletişim bilgilerinizi göndermeniz durumunda kaydınız tamamlanacaktır.

HESAP BİLGİLERİ:

İBAN NO: TR30 0006 2000 1580 0006 6257 52

BANKA: GARANTİ BANKASI

HESAP: 158 - 6625752

 

 

 

 

Yol ve konaklama ücreti katılımcılara aittir.

Konaklama ücretleri hakkında detaylı bilgi almak için karaveliyogapilateshome@gmail.com mail adresine talep maili göndermeniz doğrultusunda size konaklama bilgileri verilecektir.

 

Rezervasyon için Karaveli Yoga&Pilates Stüdyoya başvurmak ve ilgili banka hesabına havale yapılması gerekmektedir.

İletişim:05301011276

 

 

KAMP PROGRAMI:

 

24 Temmuz Hakoni House’da buluşma

1.gün:16:00 tanışma program hakkında bilgilendirme

18:00 Burcu KARAVELİ ile Yin Yoga ( Kamp Açılış Dersi)

19:30 akşam yemeği

22:00 yatış

 

2.gün: 06.30 kalkış: Kriyalar (Mauna,Jala Neti, Uddiyana Bandha, Nauli)

07:00 Meditasyon ve Pranayama

07.15 Yürüyüş Meditasyonu

07.30 – 09:00 Gökhan KARAVELİ ile Asana(HATHA) 

 

Kahvaltı: 09:30

11:00-16.00(yürüyüşler,geziler,)

 

18:00 Burcu KARAVELİ Yin Yoga

19:30 akşam yemeği

22:00 yatış

 

(Son güne kadar program aynı)

 

Son gece okulumuzun öğrencilerine mezuniyet ve kampa veda gecesi

 28 Temmuz

Sabah geç kahvaltı

Vedalaşma

12:00 Hakoni House’dan  ayrılış

 

 

hakonihouse

 

HİKAYEMİZ

 

Aileden biri köyden ayrıldığında ve bir diğeri köye döndüğünde harika şeylerin olacağı söylenir. Hakoni'nin hikayesi tam da böyle başladı. Bundan sonra da beklendiği kadar harika olacağını umuyoruz! ​

 

Hakoni House'un gerçekliği yaklaşık 50 yıl önce, Hakoni Life A.Ş.'nin kurucu ortağı Osman Terzi'nin, çocukken doğup büyüdüğü Gürsu Köyü'nde kendi evini inşa etmenin hayalini kurmasıyla başladı. Köyden ayrıldıktan sonra inşaat mühendisliği eğitimini alıp yurt içinde ve yurt dışında çalışmaya devam eden Osman Terzi, 2017 yılında hayalindeki köy evini inşa etmeye başladı. Evin yapımı sırasında Hakoni Life A.Ş.'nin kurucu ortağı ve CEO'su olan kızı Selen Terzi, yurtdışında sinema okurken köy evlerini misafirhaneye dönüştürmenin hayalini kurmaya başladı. Ev 2019'da tamamlandıktan sonra, tüm aile evi geleceğin yerel turizm, kültür ve sanat merkezi haline getirme hayaline dahil oldu. Ve 2 yıl sonra Hakoni House yaratıldı.

 

Hakoni House, 12 oda kapasiteli bir aile işletmesidir. Yıl boyunca her mevsim açığız. Kahvaltı (oda fiyatına dahil), alakart öğle yemeği ve fix menülü akşam yemekleri olmak üzere 3 öğün yemek servisimiz mevcuttur; hepsi vejeteryan dostu yöresel ve dünya mutfağına aittir. Misafirlerimizin mahremiyetine saygımızdan dolayı dışarıdan gelen müşterilere yemek servisi yapmamaktayız. Hakoni House'daki öncelikli hedefimiz, misafirlerimize ev rahatlığı ve samimiyeti sunmaktır.

 

Doğayla olan ilişkimizde gıda tüketiminin büyük bir rolü olduğuna inanıyor ve bu ilişkiyi saygılı ve adil tutmayı tercih ediyoruz. Daha etik, sürdürülebilir ve sağlıklı gıda seçimlerini desteklemek için tüm sebze ve hayvan ürünlerini köy civarındaki yerel çiftçilerden temin etmeye özen gösteriyoruz. Mevsimine göre balık ürünleri dışında et servisi yapmıyoruz.