* Karaveli Yoga & Plates

    Kadınlar olarak çok yüksek enerjiye ve yaratıcılığa sahip varlıklarız. Duygularımız, bedenimizin merkezi olan rahimden gelir, dünyayı ve enerjiyi rahim ve yumurtalıklar dediğimiz olağanüstü tasarıma sahip organlarımızla algılarız , fakat çoğumuz bunun farkında değilizdir.

    Rahmimiz yani içsel evimiz pek çok zihinsel, sosyal ve duygusal sebeplerle çatışma içerisindedir. Yıllar içerisinde, bu çatışma nedeniyle dişil enerjimiz bloke olmaya başlar. Bu kursta dişil enerjimizi uyandıran ve sağlıklı bir şekilde akmasına yardımcı olan nefes çalışmalarına, yin yoga pozlarına ve yumuşak akışlara yer vereceğiz.

    Şamanizmden gelen ve rahmi temizleyen özel nefes tekniklerinin yanı sıra, varlığımızdaki Yin (Dişil) ve Yang (Eril) enerjiyi dengelemeye yardımcı olan pranayama tekniklerini uygulayacağız. Meditasyon uygulamalarında dikkatimizi dişil enerjimizin merkezine yönlendirerek dişiliğimizle bağlantıya geçeceğiz.

    Yin yani dişil enerjinin özü, yumuşaklık, akıcılık, yaratıcılık, sukunet ve teslimiyettir. Kadınlara özel bu kursta Yoga pozları içerisinde teslimiyeti ve kabullenmeyi araştırarak kendimizi dişil enerjimizin akışına bırakacağız. Mantralar söyleyeceğiz ve ‘kızkardeşler’ olarak hep birlikte kadın olma halini kutlayacağız!

    Kursun sohbet bölümünde, Yoganın biz kadınların yaşam kalitesini arttırma ve içsel dengesini düzenleme konusundaki faydaları ve Yogada Yin & Yang enerjilerin uygulamadaki yeri gibi konulara da değineceğiz. Kurs her yaştan ve seviyeden katılımcıya açıktır.

    Her yaştan kadını, Yoga'nın ışığında kadın olmanın gücünü ve güzelliğini keşfetmeye davet ediyoruz…


    • Tarih: 17 Mart Cumartesi

    • Saat: 14.00 - 17.00

    • Katılım Ücreti: 120 TL

    • Atölyelerimize katılım sınırlı olduğundan, önceden kaydınızı yaptırmanızı rica ederiz.

    • Atölyeye yeterli katılım sağlanmazsa iptal edilecektir.

    Şeyma Özcan Hakkında;

    Şamanizm, kadim kültürler ve uzak doğu şifa yolları hakkında uzun yıllardır okuyan, araştıran ve uygulamalar yapan Şeyma Özcan, varlığının bütünselliğine bir köprü kurmanın yollarını ararken yogayla tanıştı. Yoga yolunun sunduğu ruhsal, zihinsel ve bedensel iyileşme deneyiminden o kadar etkilendi ki bu süreç O'nu yoga hocası olmaya götürdü. Hocalığı karşılıklı bir 'an'da kalma sanatını öğrenme' serüveni olarak görüyor. Şeyma Özcan, Zeynep Aksoy'la 200 Saatlik Temel Hocalık Eğitiminin ardından, Nicole Ohme ile Vinyasa Flow ve Dharmacari Sudaka ile Yin Yoga & Meditasyon Hocalık Eğitimlerini tamamladı. Svagito ile katıldığı Zen Terapi eğitimi yogaya ve hocalığa bakış açısını tamamen değiştirdi. Dünyaca ünlü hocalardan Godfrey Deveraux ile Dynamic Yoga Hocalık Eğitimi 1. Modülünü bitirdi. Bunun yanı sıra çok sayıda kursa ve eğitime katıldı. İstanbul'da çeşitli mekanlarda Yoga ve Pilates dersleri veriyor ve aynı zamanda belirli konulara odaklanan kurslar düzenliyor.

    Detaylı bilgi:

    www.seymaozcan.com