* Karaveli Yoga & Plates

Her seviyeye uygun biçimde hazırladığımız kampımız ile; Kaz Dağları'nın nefis çam kokulu havası,serin nehri,Hızır Kampın lezzetli vejetaryen yemekleri,arındırıcı nefes çalışmaları,yoga,meditasyon,nefes farkındalığı çalışmaları,mantralar,aromaterapi,restoratif yoga,vibrational raindrop masaj, doğa yürüyüşleri,yüzme gibi elimizdeki tüm araçları kullanarak size bütünsel biçimde destek sunuyoruz.

Sizde,dinlenmek,yoga pratiğinizi derinleştirmek,genişletmek,dengelemek ve bizimle beraber olmak isterseniz,haydi gelin!Her gün sabah ve akşam yoga dışında kendinize ayıracak uzun bir zamanınız olacak.Bu zaman diliminde;dağlarda doğa yürüyüşleri yapabilir,masaj alabilir,nehirde yüzebilir veya bir köşede Hızır Kamp'ın uzun çam ağaçlarının gölgesinde kitabınızı okuyup doğayı,kendinizi dinleyebilirsiniz.

Gelirken yanımda özellikle getirmem gereken bir şey var mı?

Yanınızda mutlaka yoga matınızı ve üzerinize örtebileceğiniz bir battaniye veya şal getiriniz.Bunun dışında eğer çadır ya da ağaç evde kalıyorsanız,yanınızda bir fener bulundurmanız iyi olacaktır.

 

Yoga ücreti kişi başı 350 TL

Konaklama,yemek,ulaşım bedeli hariçtir.

Yerinizi erkenden ayırtmak için Karaveli Yoga&Pilates Home'a uğrayarak 150 TL kaparo ücreti verip ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Detaylı bilgi:

0 462 326 07 12
www.hizirkamp.com