* Karaveli Yoga & Plates

Her seviyeye açık ayrıca hocalık eğitimi alan öğrencilerin de katılacağı Hatha, Vinyasa ve Yin Yoga ayrıca Meditasyon…
Kamp ateşi, ud eşliğinde mantra geceleri ve daha birçok sürprizlerle dolu kamp deneyimi sizleri bekliyor Tarih

 

Antik zeytinliklerin, uçsuz bucaksız mavi gökyüzünün, tembel kertenkelelerin ve mitolojik Karakaya kayalıklarının büyüleyici atmosferinde tam bir sükunet halini deneyimleyebilirsiniz. Karakaya Retreat, Bodrum Yarımadasının batısındaki harika güzellikte tarihi Karakaya köyünde yerleşik. Bodrum’un merkezine sadece 30 dakika mesafede olan Karakaya, küçük taş köyü ve dar geçitlerini kuzey rüzgarlarından koruyan volkanik kayalıktan oluşmuş. Mekan bölgenin nefes kesen panoramik manzaralarına açık olduğu gibi, ufku Yunan Adalarıyla süslenmiş denize de çok yakın. Plajı rahatlamak, güneşlenmek ve yüzmek için bir çok imkana sahip. Arzu ettiğiniz takdirde, tekneyle bir öğleden sonra geziye çıkıp, bu muhteşem sahili değerli kılan çeşitli ıssız koyları ziyaret ederek zamanı unutmanız mümkün.

YEMEKLER

Karakaya Retreat’in menüsü kendi bahçelerinde üretilen ve yörenin çiftçilerinin pazarlarından alınan organik ürünlerle hazırlanır. Yemek öğünlerinin dışında lezzetli ve yaratıcı sağlıklı atıştırmalıklar verilir. Restoranda insanın ağzını sulandıran ve doğal otlarla lezzet katılmış ve bilinçli, sağlıklı yiyecek kombinasyonlarıyla hazırlanan vejetaryen yemekler, geleneksel Türk mutfağı tarzında pişirilir, restoranda arıtılmış su kullanılmaktadır.

KİMLER KATILABİLİR?

Her seviyeye açık ayrıca hocalık eğitimi alan öğrencilerin de katılacağı Hatha, Vinyasa ve Yin Yoga ayrıca Meditasyon…
Kamp ateşi, ud eşliğinde mantra geceleri ve daha birçok sürprizlerle dolu kamp deneyimi sizleri bekliyor

KAMP AKIŞI

07:00 Hatha yoga
09:00 Kahvaltı
11:00 – 17:00 Serbest Zaman
18:00 Yin Yoga
20:00 Akşam Yemeği

KATILIM ÜCRETİ

Eğitim ücreti: 5 günlük kamp ücreti 400TL
Yol ve Konaklama ücreti katılımcıya aittir.

Başvuru ve Kayıt

Karaveli Yoga & Pilates Home ile iletişime geçerek 200TL’lik ön ödemenizi yaparak kayıt olabilirsiniz.
Katılım kontenjanla sınırlıdır.

0 462 326 07 12
0 530 101 12 76

 

KARAKAYA RETREAT:
Karakaya ekolojik olarak inşa edilmiş, geleneksel taş evlerden oluşan ve meditasyon, dans ve yoga’dan permakültür’e kadar çeşitli çalışmalara olanak tanıyan kırsal alanda yerleşik bir inziva merkezi. Türkiye’nin göz alıcı Ege kıyısında bulunan Bodrum’un yakınlarındaki Gümüşlük beldesinin sarp tepelerinde konumlanmış olan Karakaya Retreat, günlük kurslar, atölyeler ve seanslara katılma imkanını sunuyor.

Ayrıntılı bilgi için www.karakayaretreat.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

GÖKHAN KARAVELİ
http://www.karaveliyogaplates.com/gokhan.html
1979 yılında Trabzon'da doğdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Spor Öğretmenliği Bölümünden 2000 yılında mezun oldu.On yılı aşkın süre Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde profesyonel futbol takımlarında futbol oynadı.2008 yılında Cihangir Yoga'da Zeynep Aksoy'un Yoga Hocalığı Temel Eğitimi Yoga eğitimini İstanbul Cihangir'de 200 saatlik Kursu başarıyla tamamladı.Cihangir yoga da Zeynep Aksoy ile Meditasyon, Satsanga, Mantra, Nefes Çalışmaları dersleri verdi.Sertifika aldiktan sonra Trabzon'da bir çok sanat merkezlerinde yoga dersleri verdi.Ayrıca Independent Yoga Ağ-Uluslararası Çocuklar ve Aileleri Öğretmen Eğitim Kursu Çocuk Yogası Eğitimi sertifikasını aldı.Özel nesem Koleji Anaokulu, Yeni Dünya Anaokulu, Özel Nesrin Cirav Anaokullarında Çocuk Yogası dersleri vermiştir.
Ayrıca kendi merkezinde Çocuk Yogası çalışmalarına devam etmektedir.2010 yilinda Rainbow Çocuk Yogası Yoga Hocalığına sahiptir.

Katıldığı Eğitimler:

  • Eylül 2007 yılında Wayne Liguorman-Advaita Satsang
  • Aralık 2007 yılında Shiva Rea-Winter Solstice
  • Şubat 2008 yılında Godfrey Deverux-Dinamik Yoga Eğitim, pranayama, meditasyon
  • Nisan 2008 yılında Peter Sterious-Gravity Grace
  • Mayıs 2008 yılında Tias Little-Anatomi
  • Haziran 2008 yılında Zeynep Aksoy-Yoga Hocalığı Temel Eğitimi
  • Aralık 2008 yılında Mey Elbi-Partner Yoga
  • Ekim 2010 yılında Çocuklar ve Öğretmen Eğitimi Kursu, Cayetana Rodenas-Rainbows Çocuk Yogası
  • Eylül 2010 yılında Nicole Ohme vinyasa akış

BURCU KARAVELİ
http://www.karaveliyogaplates.com/burcu.html
3 Mayıs 1984 yılında Trabzon'da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İstanbul'da geçirdi. Trabzon'a dönüşün ardından öğrenim hayatı başladı.İlk ve Orta öğrenimini Trabzon'da tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar / Resim Öğretmenliği / Grafik Bölümünden mezun oldu.Öğrencilik yıllarında sanata fazlasıyla ilgi duydu. Çeşitli araştırmalarda bulundu, çeşitli sanat dallarıyla ilgilendi.
Üniversiteyi tamamladıktan sonra İstanbul ve Trabzon'daki bazı okullarda öğretmen olarak görev aldı. 2007 yılı itibariyle "Ebru Sanatı" dersleri vermeye başladı. Sanat ile derinleşen yıllar geçirdi ve hala çalışmalarını sürdürmektedir.2008 yılında Yoga ile tanışmasıyla uzun süre içe dönük yıllar yaşadı.Kısa bir süre sonra pilates çalışmalarına başladı. Pilates zamanla içinde büyük bir tutkuya dönüştü. Eğitmenlik yolunda ki ilk adımları atıp profesyonel anlamda eğitim vermek amacı ile İzmir'de Eğitime katıldı.Matwork eğitimini başarı ile bitirerek ULUSLARARASI "Pilates Eğitmen Sertifika Programı" sertifikasını almaya hak kazandı.Eğitimi tamamladıktan hemen sonra Trabzon'da Gökhan Karaveli ile beraber kurdukları Karaveli Yoga & Pilates Home'da Pilates dersleri vermeye başladı.
Katıldığı Eğitimler:

  • Ocak 2010 Matwork Uluslararası "Pilates Eğitmenlik Sertifika Programı"
  • Nisan 2011 "Devrim Akkaya ile Reiki-I-II"
  • Mart 2012 "Şeyma ÖZCAN ile Yoga & Kadın Olmak" Workshop
  • Mayıs 2012 "Dr.Neslihan İskit ile Hamile Yogası Eğitmenlik Kursu"
  • Kasım 2012 "Gökhan Karaveli ile Yoganın Temelleri Hocalık Eğitimi"
  • Ocak 2013 "Gül Dirican ile Yoga Terapi" Workshop
  • Mayıs 2013 "Zeynep ÇELEN ile Kalça Açıcılar Merkez Farkındalığı" Workshop
  • Aralık 2013 "Gül Dirican ile Ters Duruşlar" Workshop
  • Aralık 2013 "Devrim AKKAYA ile Yin Yoga" Workshop
  • 2014 Şubat "Banu ÇADIRCI ile 30 Saatlik Yoga Anatomi Eğitimi"
  • Mart 2014 "Banu ÇADIRCI ile Tias LİTTLE'ın Bel, İç Bacaklar Kalça Odaklı Somatik Çalışması"
  • Şubat 2015 "Yoganın Sırlarını Keşfederken" Aubrey Maasdorp IYENGAR YOGA WORKSHOP
  • Mart 2015 "Berivan Aslan Sungur ile Yoga Hocalarına Yönelik Yoğunlaştırılmış Yin Yoga Eğitimi/Yin Yoga Master Intensive for Yoga Teachers with Berivan Aslan Sungur 30 saat"
  • Ekim 2015 "Taha ERPULAT ile Reformer Module I" Baps Body Arts Pilates Studio


Karaveli Yoga Pilates Home'da; Mat Pilates, Reformer Pilates, Yin Yoga, Hamile yogası Dersleri vermeye devam etmektedir.