* Karaveli Yoga & Plates

REİKİ (I.DERECE) : EVRENSEL YAŞAM ENERJİSİ

Reiki on dokuzuncu yüzyılda Japonya’da yaşamış olan Dr. Mikao Usui tarafından geliştirilmiş, basit ama derin, canlandıran, güçlendiren, rahatlatan ve şifa veren doğal bir enerjidir. Reiki, Japonca’da "Evrensel Yaşam Gücü Enerjisi’" anlamına gelir. Rei: evrensel ...ve Ki ya da Chi:"Yaşam Gücü Enerjisi’’ kelimelerinin birleşmesidir. İlk kez Ja...ponya’da, 1920’lerde Mikao Usui aracılığı ile kullanılmaya başlanmış olan bu enerji ve ilgili yöntemler bugün dünyanın her ülkesinde milyonlarca kişi tarafından uygulanmaktadır.

  Reiki en temel şekliyle, bu enerjiye uyumlanmış bir kişi tarafından, ellerin bedene dokundurulması ile aktarılır. Uyumlanan kişi hem kendisine, hem de başkalarına bu enerjiyi kolayca, odaklanmadan ve doğal bir şekilde aktarır.

Reiki eğitimi, evrensel yaşam enerjisine uyumlanarak, kişinin kendisine ve diğer varlıklara bu rahatlatıcı, canlandırıcı ve şifa verici enerjiyi aktarabilmesini olanaklı kılar. Reiki, stres çözme ve olumlu düşünce için kullanımının yanı sıra güçlü bir tamamlayıcı tıp yöntemidir.

Ellerle aktarılan bu enerji, bedendeki enerji tıkanıklıklarını açtığı ve yaşam enerjimizi artırdığı için ruhsal, zihinsel, duygusal ve bedensel şifa sağlar. Herkesin açılıp kolaylıkla kullanabildiği bu yöntem, tamamen güvenli olması ve güçlü etkisi nedeniyle A.B.D.’de hastanelerde de kullanılmakta ve her geçen gün yaygınlaşmaktadır.

Atölye çalışmasının amacı,katılımcıların Reiki enerjisine açılarak, gerek günlük yaşam içinde, gerekse çeşitli rahatsızlıklarda kullanımı hakkında bilgilenmelerini ve yaşam kalitelerinin yükselmesini sağlamaktır.

Program :

• Reiki’nin tanımı

• İnsanın enerji bedeni, aura, çakralar ve meridyenler

• Zihin-Beden etkileşimi

• Meditasyon

• Reiki birinci inisiyasyonu ile şifa enerjisine açılma

• Uygulama esasları ve şifacılığın ilkeleri

• Kendine ve başkalarına Reiki uygulama

• Aura tarama

Ücrete Reiki Kitapçığı dahildir. 10 kişi ile sınırlıdır.

Saat: 10:00 - 13:00

Ücret: 250 TL

0 462 326 07 12
0 533 464 27 79

Devrim Akkaya Hakkında;

Aynı zamanda yoga hocası da olan Devrim Akkaya Reiki’ye 2002 yılında Gülcan Arpacıoğlu ile başlamıştır. Reiki öğretmenliği diplomasına sahip olan Akkaya, 2005’te Reiki Ustası William Lee Rand’den Özgün Reiki Teknikleri eğitimi almıştır.2003 yılında Duygusal Özgürleşme Teknikleri, özgün adıyla Emotional Freedom Techniques (EFT)eğitimini tamamlamıştı.

Reiki ne işe yarar?

Reiki hem hastaliklarin tedavisinde hem de hasta olmamak için,beden enerjimizi dengede tutmak için , stresle basa çıkabılmek için kullanılan olumlu ve güçlü bir enerjidir. İnsanın daha canlı, enerjik, sağlıklı olmasını, sakinleşmesini, düzgün uyku uyumasınına oldukça yardımcı olmaktadır.Ayrıca enerji aksaklıklarınızı giderdiği için ve bağışıklık sisteminizi güçlendirir.

Reiki Nasil Uygulanir ?

Bir Reiki öğretmeninden Reiki uyumlaması aldiktan sonra, yaşam boyunca Reiki uygulayabilirsiniz. Reiki uygulamak çok kolaydır. Uygulamak için elinizi kaldırıp kendi ağırlığıyla bedenin rahatsız bölgesine veya belirli yerlerine koyarsınız ve bir kez aklınızdan Reiki ile şifa enerjisi aktarmayı geçirirsiniz. Sonra Reiki kendiliğinden akmaya başlar.

Kimler Reiki’ye uyumlanabilir ve uygulayabilir?

Reiki’yi herkes öğrenip uygulayabilir. Reiki’ye uyumlanma ya da açılma isleminden sonra nasil uygulanacagini öğrenen herkes, aynı gün bu enerjiyi aktarmaya başlayabilir ve hem kendisine, hem de başkalarına uygulayabilir.Evcil hayvanlariniza, çocuklara ve bitkilerinize de reiki uyguluyabilirsiniz.

Reiki ile ilgili önerdigini kitaplar nelerdir?

• "Tüm Yönleriyle Reiki" Walter Lübeck, Frank Arjava Petter, William Lee Rand

• "Chakra El Kitabi" S.Sharamon -B.J Baginski

• "Sakra Teorileri" Dr. Hiroshi Motoyama

• "Tüm Hastalıkların Zihinsel Nedenleri" Louise Hay

• "Işığın Elleri" Barbara Ann Brennan

Reiki Öncesi Yapılması Gerekenler?

Eğitime rahat kıyafetlerle gelin.Sabah mutlaka iyi bir kahvaltı yapıp uykunuzu almış olun.Kurstan önceki birkaç gün mümkünse alkol almayın.